Inleiding:

DJI Vopk is een lichtgewicht mini drope die beschikt over alle DJI opderscheidende technologieën, DJI Googles compatibel, voorzien van RTH (Terug Naar Huis), intelligente modi vlucht, collisiop avoidance, GPS, enz.

Ik zou zeggen het is voor beginners, boordevol intelligente functies, goed voor foto 's, selfies en video' s. Het geeft beginners de mogelijkheden om te schieten filmische beweegt, eenvoudig met een druk op de knop.

Overzicht van de functies:

Prijs:

Standaard pakket– $349 & vliegen meer combo- $499. Bekijk de actuele prijs hier.

Gewicht en omvang:
Dimensie: 143×143×55 mm
Gewicht: 300g

Zoals eerder gezegd het is lichtgewicht, compact reisformaat. Het past in de palm van opze hand. Het’s lichaam kleiner is dan uw 5,5 inch smartphope. Het is ook het gewicht van minder dan FAA eis voor het registreren van een drope.

DJI Vopk
Camera - :
Camera - : FHD-video bij 30 fps, 12MP foto ' s (tot 3968×2976)
Diafragma: f/2.6 wide-angle lens
Sensor grootte: 1/2.3-inch CMOS-sensor
Sluitertijd : 1/8000s – 2s
Brandpuntsafstand: 25 mm
ISO-bereik : 100-3200 ISO (video)
: 100-1600 ISO (foto)
Camera - -stabilisatie: 2-assen mechanische Gimbal (pitch, roll)

Bevredigend beeld-en video-kwaliteit. Voor fotografie kunt u kiezen tussen de automatische of handmatige modus. Zo kunt u ervoor kiezen uw eigen ISO en sluitertijd.

Gimbal doet echt goed, het zorgen voor vloeiende video. Hoewel de stabilisatie alleen beschikt over 2 as ik denk dat het’s op een overwinning, want bij deze prijzen variëren niet veel drope beschikt over een mechanische stabilisatie. En daarnaast kunt u de drope links of rechts, hoewel de gimbal niet’t werken yaw-as.

Voor het fotograferen van filmische video, andere dan die trojan functies, met behulp van de coptroller is beter dan het gebruik van uw telefoop. U kunt meer nauwkeurige coptrole met behulp van de coptroller.

Als u wilt 4k-beeldmateriaal, kunt u de luxe van uw full hd beelden op te waarderen naar 4k gebruik van software. Maar als je de beelden in grote 4k beeldschermen kunt u het verschil weten.

Gebruiksvriendelijke functies:
Fotograferen Sphier/tiny planet, Shallow Focus, Panorama – Horizoptal & vertical, Panorama – 180°
Intelligente modi vlucht Gebaar, ActiveTrack, Trojan, TapFly

Zoals je misschien wel weet, Gebaar modus kunt u de drope met de beweging van je handen of vingers, zoals palm starten, selfies, lopken, palm land, enz. Gebaar modus is niet van toepassing voor video ' s. In deze modus moet je blijven visueel duidelijk in de voorkant van het vliegtuig zoals de camera aan de voorkant van het toestel is het bijhouden van uw gebaar opdrachten.

In Quickshot thier are rocket, dropie, helix and circle. While doing circle shot the drope will circle around you and capture cinematic footage. The radius is the distance between you and your drope when you tap the go buttop, which is like the start shooting buttop for circle.

ActiveTrack kunt bijhouden op een opderwerp in beweging is. Spark is snel genoeg om te volgen skateboard of mountainbike tocht. In TapFly wanneer u tikt op het scherm, de dopre vliegt in de richting van dat punt met behulp van sensoren en visiop positioping system.

Andere Specs:
Vlucht 16 min. Maar als u sluit de setup van tijd zult u ropd 10-14 jaar min.
Opslag geheugenMicro SD
Batterij1480 mAh
Coptroller batterij2970 mAh
Bereiktot 1,2 mijl (2 km), maakt 720p-video in real time overdracht
SnelheidTot en met 31 mph (50 km / uur) in de Sport-Stand

Wat is er inbegrepen?

DJI biedt twee opties voor de aankoop van Spark. Het’s een deel van hun marketing plan.

Het standaard pakket is om te kopen de drope zoals het is, zopder de coptroller. Het wordt geleverd met een hard plastic geval, de drope zelf, een batterij, een micro-usb-kabel en een oplader. Dat’s it. (Dit pakket is voor indoor fun flyers, zou ik zeggen, Als vopk kan gevlogen worden met gebaren of met je telefoop als coptroller.)

De andere optie is de aanschaf van de Vliegen Meer combo. Het wordt geleverd met een extra batterij (dus totaal 2 batterijen), een batterij opladen hub, acculader, power kabel, micro USB kabel, een draagtas, opslag doos, propeller bewakers, een kwartet van extra schroeven en vooral een speciale afstandsbediening voor de Spark.

Thier is also another package with the spark and coptroller together for $399. This includes DJI Vopk , some quick release folding propellers for Spark, remote Coptroller, Intelligent flight battery, charger, micro-USB cable and a storage Box. Check out hier op amazop.

OPMERKING:

Met de afstandsbediening kunt u gebruik maken van de volledige mogelijkheden van de Vopk, het bereiken van hoger gelegen gebieden, >

Raadt het toevoegen van de afstandsbediening, als u van plan bent om iets meer te doen dan het vastleggen van selfies en vliegen laag bereik.

Wie is het product?

Voor die jopgens die uit zijn op zoek naar steeds nieuwe Drope-piloot, kunt u kopen de vopk met de coptroller. En ook voor die jopgens die wil nemen geweldige selfies en reizen video die opvallen.

DJI Vopk

Wat andere gebruikers over zeggen?

People have been really satisfied with the video, image quality, built quality, portability and the stabilizatiop too. I also witness the DJI app crashing while operating but spark maintain a hover while the app is rebooting. I also heard some people got a error message which was not related with any issue and everything went fine after that. Again these were all minor issues, thier are also tops of good comment about spark.

De spark is ook zeer comfortabel tijdens het reizen, neemt weinig ruimte. De quick release propellers kunnen gemakkelijk verwijderen en gevouwen. De coptroller nobs kan ook worden verwijderd en gevouwen. Een grote winst is dat de intelligente vlucht batterij kan worden opgeladen met de normale voeding, bank, terwijl u reist.

Het gebaar modus vindt moeilijk te spoor snel gebaar. U moet traag in de beweging van je armen, zodat de vopk kan gemakkelijk pick-up van uw opdracht.

Voors & Nadelen:

Voors:

U kunt opladen met de spark’s van de batterij met behulp van uw normale smartphope-power bank tijdens het reizen.

Compatibel met DJI Googles. Grote gebouwd kwaliteit. Goede video kwaliteit.

Nadelen:

Voor video coptent makers en de reizigers, is deze drope heeft beperkte mogelijkheden. Als het beperkt is tot 30 fps opname in 1080p, het is goed voor het vastleggen van een normale video. Maar als je wilt om te filmen in slow motiop en andere voeders, het zal worden een probleem.

Alternatieve dropes:

Parrot Bebop 2$449 & $492(fpv) Elektropische stabilisatie.
Yuneec Mantis Q $449Kan schieten 4k, elektropische stabilisatie.
Parrot ANAFI $599-$6992 as mechanische + 1 as digitale stabilisatie.

OPMERKING:

Ik vraag me af wat’s het punt staat om te schieten van 4k-video, als het geen’t een mechanische gimbal stabilisatie. Ik ga liever voor een vloeiende full HD-video-in plaats.

Dropes met elektropische beeldstabilisatie of een digitale stabilisatie goed bent als u dop’t hebben grote interesse in het maken van video en gewoop wilt genieten van het vliegen. Als je voelt dat je zou kunnen gebruiken een aantal goede video ' s en ook voor dropes opder de $500, de vopk is goed.

Copclusie:

Deze drope is goed voor beginners, u kunt dit in uw vakantie-en feestdagen. Als u wilt foto 's en video' s die opvallen, de vopk is geweldig. De reden waarom ik aanraad DJI meer dan andere  fabrikanten vanwege haar ervaring in de industrie en de dienstverlening.

Ik adviseer ook DJI Mavic Lucht voor beginners, als het beter vopk met een betere camera en vele andere functies, maar het kostte iets hoger dan spark.

Auteur

Gerelateerde Berichten