Wat is ATTI-Modus?

ATTI-modus is een vlucht-modus die wordt gebruikt om te vliegen de drone met de hindernis te vermijden sensoren uitgeschakeld is en, zonder GPS-verbinding wanneer er een lage GPS-satelliet.

Om te weten ATTI-modus laat ik kort zijn over de verschillende types van flight mode. Iedere drone-de gebruiker dient kennis te hebben over de verschillende modi vlucht.

Wat zijn de be>

 • P-modus (positionering modus)
 • S-modus (sport mode)
 • ATTI-modus / A-stand (houding modus)
 • OPTI-modus (in een paar drones)
P-modus (positioning mode / GPS-modus)

GPS en Visie Positie Systemen zijn ingeschakeld in deze modus. GPS en Visie Positie Systemen zijn gebruikt voor het bijhouden van drone positie. GPS en Visie Positie Systemen waarin de visie sensoren helpt bij het bijhouden van uw drone en blijft het stabiel. In de P-modus zweefde is stabiel.

De GPS-modus
S-modus (sport mode)

De S-modus staat voor sport-modus. In deze modus naar voor  en achteruit vision systemen zijn uitgeschakeld, maar de kanten zijn. GPS werkt in deze modus. GPS wordt gebruikt voor de positiebepaling. De S-modus is duidelijk ontworpen voor snelheid, de drone van de responsiveness to stick besturing is aanzienlijk toegenomen.

In de sport modus van de drone kan het verkrijgen van een grotere kantelhoek van die resultaten aan het bereiken van een hogere topsnelheid.

S-schakelaar voor Mavic Lucht
OPTI-modus

Minder drones heeft deze modus. OPTI-modus wanneer visie te positioneren neemt de gps-positie door het niet hebben van voldoende aantallen van de satelliet om de gps-positie. Het is als je drone is het gebruik van het’s vision systeem alleen (zowel naar voren en naar beneden gericht sensoren) om naar het stabiliseren van het’s positie wanneer de GPS is niet beschikbaar.

Onthouden Visie Positionering van de functie kan worden beïnvloed, indien de hoogte van het vliegtuig boven de 33 voet (11 m). Vision-sensoren en zijn op de prestaties kunnen worden beïnvloed door de omgeving en door het oppervlak is overgevlogen.

OPMERKING: Er’s veel van de toestand waarin de visie sensoren kunnen eenvoudig worden beïnvloed. Als vliegen boven de sterk reflecterende oppervlak, vliegen over transparante of water, vliegen over extreem donkere of extreem lichte, vliegen over bewegende oppervlakken of voorwerpen, enz. Voor meer volg de handleiding van uw drone.

ATTI-modus

ATTI-modus of Een-modus staat voor hoogte-modus. In deze modus je drone zal haar hoogte via sensoren zoals barometers. GPS en Visie Positie Systemen zijn uitgeschakeld in deze modus. Er is dus geen Obstakel te vermijden. Want het heeft geen GPS voor nauwkeurige positionering, de drone zal drijven rond met een windvlaag. U moet in staat zijn om de aanpassingen voor het aanpassen van de drift.

ATTI-modus heeft een maximale hoogte van 30 meter op basis van de Barometer, wanneer de Neerwaartse systeem is geïnactiveerd.

Als uw drone is Een-modus of ATTI-modus niet OPTI-modus, als de drone komt ATTI-modus en als de Neerwaartse vision systeem actief is of werken, dan is de hoogte zal worden beperkt tot 5 meter. Dus dit is een zeer lastig onderdeel waar mensen voor een hoop verwarring.

Door the way, the downward vision might not function properly above the water, so you should be cautious of flying in this condition.

Wanneer is ATTI-modus automatisch ingeschakeld?

 • Wanneer vision systemen zijn niet beschikbaar.
 • Wanneer het GPS-signaal niet beschikbaar is of zwak.
 • Kompas falen (bekijk mijn andere post om te weten wat leidt tot een kompas falen).

Wanneer is ATTI-modus nuttig?

ATTI-modus is erg handig voor professionals. Als ze een goede controle en handig zijn met de controller, ze gebruikt de deze modus om te vliegen door obstakels of bomen te krijgen van het vliegen door de foto ' s. Ze vliegen in de buurt van objecten in orde maken van achtergrond en voorgrond contrast en maken de video kijken meer filmisch.

Bijvoorbeeld, in andere normale modus, wanneer u vliegen op volle snelheid, uw drone zal komen om een vrij snelle stop als je laat uit de controller stick. Dus het opnemen van video in andere modi kan je schokkerige beelden. Maar in ATTI-modus, zodat uit de stick zal stoppen met de drone, maar het zal drijven op enige afstand, terwijl het momentum om uit te rusten. Dit geeft een voordeel voor het vastleggen van glad materiaal.

En ook laten we zeggen dat als je verloor je GPS of kompas was in de war, de drone zou gewoon weg te vliegen of wegdrijven vooral met kompas interventie. De manier om te besparen is om over te schakelen naar ATTI-modus en vliegen terug naar huis.

Dus, deze modus is handig voor professionele en kan nuttig zijn voor degenen die weten hoe te vliegen, de drone in ATTI-modus.

Voor wie is ATTI-modus niet nodig is?

Ik denk dat het niet nodig is voor beginners vanwege nodig beginners die sensoren, de hoogte houden en de GPS-back hem tijdens het vliegen. In feite professionals maakt’t vliegen in deze mode, gebruiken ze daarom met hun werk.

Ik raad beginners niet om te vliegen in deze modus omdat veel crash hun drone met betrekking tot ATTI-modus. Maar dit betekent niet dat je niet kunt leren, vliegen in ATTI-modus. In feite, het is altijd beter als je leert vliegen in ATTI-modus, maar je moet om dat te oefenen in de open ruimte en vliegen in de lijn van het zicht.

Waarom je zou moeten leren om te vliegen in ATTI-modus?

Omdat er geen garantie dat je nooit zal verliezen GPS voor u drone en dat je nooit zal worden in ATTI-modus. Als je leren hoe je je drone in ATTI-modus, I don’t weet, misschien nog te redden wat crash.

7 Tips voor het vliegen in ATTI-modus

 1. Vliegen in de open ruimte. Zodat u don’t tegen een muur of een boom of iets.
 2. Vliegen in Line of Sight (LOS).
 3. Vliegen op lage hoogte voor beginners (niet te laag).
 4. Don’t vliegen ver (beginner)
 5. Zie hoe het loopt en proberen te maken van kleine aanpassingen.
 6. Proberen om een landing.
 7. Schaal van het proces.

Hoe om te schakelen naar ATTI-modus

Allereerst zijn er de vele variëteiten van drones. Sommige Drones hebben de mogelijkheid om te kiezen ATTI handmatig in de drone-controller zelf.

Flight modes


Sommige Drones hebben de mogelijkheid om te kiezen ATTI-modus in de app onder flight modes geavanceerde optie.

Sommige Drones hebben niet de mogelijkheid om te kiezen ATTI op alle. De meeste low-tech mini drones werken op ATTI-modus.

Sommige drones kunnen worden bestuurd met een smartphone zoals de dji vonk, het is zeer moeilijk om in te vliegen atti-modus met een smartphone als controller. Ik adviseer niet om te proberen.

Voor deze drone-eigenaren die don’t hebben te schakelen optie voor ATTI-modus in hun drone of in hun controller app, i don’t weten, u kunt kopen een goedkope drone of binnen drone van Amazon en de praktijk. Ze werken alleen in ATTI-modus.

Mini-Drones

Hoe om terug te schakelen naar de GPS-modus (P-stand).

Tenzij er is geen magische knop in de drone-controller of in de drone-app onder flight modus geavanceerde opties, alles wat je hebt is om meer satellieten. Probeer uw locatie en zien als je negen of meer satellieten.

ATTI-modus Crash

Omdat in ATTI-modus, sensoren gebruikt voor het obstakel vermijden zijn uitgeschakeld. Dus je zou tegen een muur of iets.

Er is geen GPS voor nauwkeurige positionering, waardoor de drone kan drijven rond. Je zou je vliegtuig crashen wanneer u probeert om het terug te brengen verwarrend.

Voors & Nadelen

VoorsNadelen
Vloeiende video-opnames. Geen GPS.
Vliegen in de buurt van obstakels of krappe ruimte. Geen obstakel detectie.
Filmische beelden. Drijven rond in de wind.

Als u uw telefoon te gebruiken als het scherm met je controller om te vliegen met de drone, Het is beter om te vliegen in de vliegmodus. Ik heb gehoord klachten zoals, de controller en het vliegtuig wordt verbroken wanneer hij kreeg een inkomende oproep tijdens het vliegen. In dat geval moet u opnieuw opstarten van de app.

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er wanneer het vliegtuig en de besturing de verbinding verbreekt?

Het vliegtuig zweven voor bepaalde tijd en het zal opnieuw verbinding probeert te maken en te doen is een auto-landing.

Is ATTI-modus en RTH mode gerelateerd?

Nee dat is het niet. RTH is een failsafe die leiden wanneer het toestel in een bijna lege batterij of smart AS, als je wilt om de drone naar huis punt in de automatische piloot. Maar zorg ervoor dat je de juiste RTH hoogte of RTH hoogte voordat u gaat vliegen. Check out my in-diepte RTH gids.

ATTI-modus Max hoogte?

ATTI-modus heeft een maximale hoogte van 30 meter de Neerwaartse systeem is geïnactiveerd. En is beperkt tot 5 meter als de Neerwaartse vision systeem is geactiveerd.

Auteur