Inleiding:

DJI Mavic 2 Pro is een professionele drone, pack met tal van geavanceerde functies. Het is opgewaardeerd met een bos van tech in tegenstelling tot de eerdere versie, de Mavic pro. Het komt in twee varianten – de Mavic 2 Pro en de Mavic 2 Zoom.

In termen van design en de functionaliteit van de twee modellen zijn vrijwel identiek, met enkel de camera en een paar enere specificaties variëren als gevolg. Wat heb Mavic 2 Pro in de aenacht van de camera. Het grote 1-inch sensor en het iconische naam van Hasselblad brengen een hele nieuwe mogelijkheden en opwinding in dit prijs niveau.

De Mavic 2 is gericht op het verhogen van de voortstuwing, de ruis verminderen en te lager het energieverbruik. Het ontwerp van Mavic 2 is echt mooi. De neus ziet er stoer, net als een haai en de power-knop is ook opnieuw ontworpen met het intelligent light-indicatoren op het geven van een meer aantrekkelijke minimale kijken.

DJI Mavic 2 Pro

Overzicht van de functies:

Gewicht en omvang:

Dimensie : 214×91×84 mm (lengte×breedte×hoogte) – Gevouwen
Gewicht : 907 g

Camera:

Afbeelding: 20 MP foto ' s (tot 5472×3648)- JPEG/RAW
Video - : 4K-video tot 30 beelden per seconde
Diafragma: f/2.8 – f/11 (Instelbaar Diafragma)
Sensor Grootte: 1 inch CMOS-sensor
Sluitertijd: 8s – 1/8000s
Brenpuntsafsten: Equivalent met 28 mm
Field of View (FOV): 77°
ISO-Bereik  Video - : 100-6400 ISO
Foto: ISO 100-12800 (henmatig)
Camera-Stabilisatie : 3-assige mechanische gimbal. (tilt, roll, pan)
Hasselblad L1D-20c Camera op DJI Mavic 2 Pro

Wat onze gebruikers graag over de camera?

1" CMOS-Sensor.

De Mavic 2 Pro is uitgerust met Hasselblad L1D-20c Camera een 20MP 1" CMOS-sensor camera. De grote sensor helpt bij het vastleggen van meer informatie in elke pixel, dus het is beter dynamisch bereik en een betere signaal-ruis verhouding. Het verhoogt ook de prestaties in omgevingen met weinig licht met een meer uitgebreid ISO bereik. 

Instelbaar Diafragma.

Het regelbaar diafragma helpt bij het behoud van beeldkwaliteit tijdens het fotograferen zowel in het hoog-en omgevingen met weinig licht. Bij het fotograferen bij weinig licht, kan het diafragma worden ingesteld op f/2.8, zodat meer licht en vastleggen van heldere en duidelijke foto ' s. Bij het fotograferen in goed verlichte omgevingen, kan het diafragma worden ingesteld op f/11 te lager de sluitertijd en het maken van uw video ' s gladder.

10-bit Dlog-M Kleur Profiel.

De Mavic 2 Pro ondersteunt een 10-bit Dlog-M kleurprofiel dat de opbrengsten hoger dynamisch bereik. De 10-bit Dlog-M kleur profiel records meer dan 1 miljard kleuren (in vergelijking met de 16 miljoen kleuren van de traditionele 8-bit kleur diepte), die heeft meer in-diepte details in de hooglichten en schaduwen. Deze 10-bit kleur diepte geeft ons een enorme flexibiliteit in de post-productie.

Het normale oog niet in staat zou zijn om de schoonheid zien in de raw-opnames gemaakt met 10-bit Dlog-M kleur profiel. Maar denk maar zo, in deze ruwe beeldmateriaal, heb je meer dan 1 miljard zwembad van kleuren om uit te kiezen in post-productie, in plaats van slechts 16 miljoen kleuren om uit te kiezen in de traditionele 8-bit kleur-codering. Dus heb je meer gegevens van kleuren te fine-tunen van uw afbeelding naar uw gewenste kleur uitgang. Dit is een enorme overwinning voor ons.

Nu kunt u vastleggen van de mooiste gouden uur, zonsondergang of zonsopkomst en in de post-productie kunt u het markeren schaduw en zonder enige kleur strepen. De Mavic 2 Pro is een applicatie voor het vastleggen van prachtige luchtfoto ' s in prachtige kleuren detail.

HDR-Afbeeldingen

HDR-modus op de Mavic 2 Pro neemt een uitbarsting van severn RAW-foto ' s en combineert ze samen om 14 haltes van het dynamisch bereik. Verbeterde HDR-modus in de Mavic 2 Pro biedt direct hoge kwaliteit beeld waar kleurcorrectie is niet nodig.

HyperLight

DJI Mavic 2 Pro ' s HyperLight is een weinig licht van de instelling te verbeteren van je foto en het verminderen van lawaai op hetzelfde moment. Dit is erg henig voor antenne nacht fotografie.

Je zou hebben ondervonden van de vorming van de ruis (de kleine korrelige stippen) in het donkere gedeelte van het beeld tijdens het fotograferen in de nacht. Met de Mavic 2 Pro ' s HyperLight-modus krijgt u een scherper beeld met minder ruis in de nacht.

H. 265 ook bekend als HEVC (High Efficiency Video - Coding)

Bij het omschakelen naar H. 265 codering, kunt u worden gepresenteerd met de kleurinstellingen HLG (HDR) en D-LOG. Dit zal de opbrengst hoger dynamisch bereik.

H. 265 video compressie-stenaard biedt een 50% betere compressie van gegevens vergeleken met H. 264 video compressie stenaard en maakt hoge-kwaliteit video ' s met meer details bewaard gebleven. De Mavic 2 Pro records 4k video op een hogere bitsnelheid met geavanceerde H. 265 compressie.

In HLG-modus kunt u video 's opnemen en bekijken van uw aansprekende HDR-video' s rechtstreeks op compatibele apparaten, zoals 4K-TV met HLG zonder het doen van een bewerking. Het is net als met auto bewerken, maar als u wilt henmatig bewerken, moet u nog steeds schieten in de D-LOG.

De gebruiker Interactieve kenmerken:

Trojan

Diverse intuïtieve opnamemodi zijn beschikbaar voor de meer creatieve opname-opties, zoals POI 2.0, Waypoint 2.0 7, Asteroid13, Boomerang, enz.

Panorama ' s

De Mavic 2 Pro ondersteunt vier panorama-modi – Bol, 180°, Horizontaal en Verticaal.

ActiveTrack 2.0

Eerder, ActiveTrack voornamelijk gebruikt op 2D-beelden uit de camera te volgen van een onderwerp. Nu met ActiveTrack 2.0, de Mavic 2 pro kaarten van een 3D-beeld van de omgeving door de camera en vooruit dual vision-sensoren voor meer erkenning en nauwkeurigheid. Het kan ook bijhouden van snel bewegende onderwerpen zoals auto ' s, boten, etc. bij een snelheid van maximaal 70 km / u in een open en leeg omgeving.

Taak Bibliotheek

Taak Bibliotheek is een van de coole functies die Mavic 2 Pro. Het bespaart je vlucht paden, zodat je kunt maken van dezelfde scène op verschillende tijdstippen. 

Voorbeeld. Als u wilt laten zien op een luchtfoto hyperlapse van een plaats, in daglicht en een nacht scène van de exact dezelfde plek. Taak bibliotheek zal u helpen uw schot eenvoudig, zonder veel inspanning. Als er al data van de vlucht pad opgeslagen u don’t henmatig te vliegen door dezelfde plek.

Hyperlapse

Met de Mavic 2 nieuwe hyperlapse, het vliegtuig schiet stabiel luchtfoto ' s en verwerkt ze automatisch, zodat u het creëren van professioneel ogende timelapses bij een druk op een knop. Niet meer gecompliceerde post-processing, de drone ' s besturingssysteem voor het compileren van de video van de stilstaene beelden en geeft je direct de uitgang hyperlapse-video. U kunt ook de vliegbaan in de Taak van de Bibliotheek om te vliegen de Mavic 2 via hetzelfde pad, in een ener punt van de tijd. Vier soorten hyperlapse zijn beschikbaar in Mavic 2 Pro – Gratis, Cirkel, CourseLock en WayPoint.

Flight Modes

P-Sten ook bekend als Positionering modus of de Normale modus werkt het beste wanneer het GPS-signaal is sterk. Het maakt gebruik van GPS en Vision Systemen te vinden zelf, te stabiliseren en te navigeren tussen de obstakels.  

S-Modus staat voor Sport-modus. In deze modus worden de Mavic 2 kan vliegen op zijn maximale snelheid. De drone zal sneller reageren dan in de P-sten. Maar, het Vision-Systemen worden uitgeschakeld en de Mavic 2 zal afhangen van GPS voor plaatsbepaling.

T-Sten staat voor Statief modus. Hier is de vlucht van de snelheid zal beperkt zijn, zodat de drone zal >

RTH-Modus

De Mavic 2 Pro heeft ook RTH-modus staan voor de Terugkeer Naar Huis. Er is een hele hoop dingen te weten over RTH. Ik heb een post waarin alle over RTH-modus hier

RTH knop op de Mavic 2 Pro - Controller.

Obstakel Vermijden:

De Mavic 2 Pro heeft een Omnidirectionele Obstakel detectie inclusief links,rechts, omhoog,omlaag, vooruit en achteruit obstakel detectie. 

Voorste sensoren

De duale forward vision sensoren heeft een nauwkeurigheid meetbereik van maximaal 20 meter en een aantoonbaar bereik van 20-40 meter. De dual vision-sensoren zijn ook geschikt voor het detecteren van obstakels en tijdig stopt bij het vliegen snelheden van boven naar 50,4 km / uur.

Achteruit sensoren

De duale achteruit vision sensoren heeft een precisie metingen met een bereik van 16 meter en is geschikt voor het detecteren van obstakels en tijdig stopt bij het vliegen met een snelheid van maximaal 43,2 km / uur. De detecteerbare bereik 16-32 meter.

Achteruit vision sensoren en Juiste visie sensor van DJI Mavic 2 Pro.

Linker en Rechter sensoren

Er is een eenduidige visie sensor in zowel het linker-en rechterkant van de Mavic 2 Pro, voor het opsporen van belemmeringen bij snelheden tot 28,8 km / uur, het verbeteren van de veiligheid van de vlucht in ActiveTrack en Statief modus.

Wat moeten gebruikers weten over kant-sensoren.

De kant-sensoren hebben een harde tijd het detecteren van obstakels in het bijzonder bij hoge snelheid, zoals in vrije vlucht of in een Spiraal. Als de side-sensoren hebben slechts één visie sensor systeem en om het creëren van een diepte-kaart door analyse van relatieve vereneringen tussen opeenvolgende beelden, de wijzigingen zijn vrij klein te zorgen dat de ankerpunten zijn aanwezig in beide beelden. Dat is de reden waarom Mavic 2 kant-sensoren werken alleen in ActiveTrack en Statief modus, zoals het noodzaak om te reizen op een >

Opwaartse sensoren

De opwaartse Infrarood-sensing systeem heeft een nauwkeurigheid meetbereik van maximaal 8 meter. De be>

Opwaartse Infrarood Sensing Systemen van DJI Mavic 2 Pro.

Neerwaartse sensoren

De duale neerwaartse vision systeem maakt het mogelijk de precisie van de meting met een bereik van 11 meter en een aantoonbaar bereik van 11-22 meter. De neerwaartse infrarood-sensing systeem maakt het mogelijk de precisie van de meting met een bereik van 8 meter.  De Onderkant hulplicht helpt de neerwaartse vision-sensoren in omstenigheden met weinig licht.

Neerwaartse Vision Sensoren en Infrarood Sensing Systemen van DJI Mavic 2 Pro.

De Neerwaartse Vision Systeem en Infrarood-Sensing Systeem helpt de Mavic 2 henhaven van de huidige positie en zweven in de plaats heel precies. De Neerwaartse Visie en Infrarood-Sensing systeem zodat de Mavic 2 vliegen binnenshuis of in enere gebieden waar de GPS-signalen niet beschikbaar is.

apa ' s

Apa ' s staat voor Advanced Pilot Assistance-Systeem. De Mavic 2 apa ' s systeem stelt gebruikers in staat om vooruit en achteruit vliegen veilig door het vermijden van obstakels voor en achter. Apa ' s zal het plan een passende vlucht pad om obstakels te vermijden automatisch in de vlucht.

DJI garantie dekt geen schade veroorzaakt door het crashen van het vliegtuig naar links of rechts, zelfs wanneer ActiveTrack of Statief modus is geactiveerd. 

Wees je bewust van je omgeving en niet volledig afhankelijk zijn van uw drone tijdens de werking om de veiligheid te waarborgen. Vision-sensoren zal niet goed werken in situaties met weinig licht. Weerspiegelende of doorzichtige oppervlakken zal ook leiden tot problemen met de Visie en Infrarood sensoren. 

Andere Specs:

Video - -Overdracht Systeem:  OcuSync 2.0
Opslag: 8Gb (intern), tot 128 gb (microSD)
USB-Poort : Bliksem, USB (Type B), USB-C
Vlucht : 30 minuten (op een consistente 25 km / uur)
Bereik: 8 km 1080p Video - Feed
Snelheid: 72 km / uur (in de Sport-Modus)
Max. De stijgsnelheid : 5 m/s (S-modus); 4 m/s (P-sten)
Max. Afdaling Snelheid: 3 m/s (S-modus); 3 m/s (P-sten)
Batterij : 4S 3850 mAh LiPo Batterij.
Controller Batterij : 3950 mAh.

De voordelen van OcuSync 2.0 Video - Transmissie Systeem

OcuSync 2.0 heeft enorme verbeteringen in communicatie op afsten, video kwaliteit en anti-interferentie, waardoor uw totale vlucht ervaring.

>

Met OcuSync 2.0, long range video transmissie prestaties is mogelijk. >

2.4 tot en met 5.8 GHz Real-Time Auto-Switching

De normale 2.4 GHz transmissie is het meest waarschijnlijk worden onderbroken door veel draadloze apparaten. Maar nu met de Mavic 2 Pro in staat om te schakelen  tussen beide 2.4 en 5.8 GHz ben, duidelijkste ononderbroken signaal kan worden verkregen, zelfs in high-interferentie-omgevingen. 

een Lagere Latency en Snel Downloaden.

OcuSync 2.0 biedt een theoretische downloadsnelheid van 40 Mbps en een lage latentietijd 120 ms – 130ms, het leveren van een vloeiendere video-feed en de algehele betere controle ervaring.

OcuSync 2.0 heeft ook de mogelijkheid om te scheiden van de controle-en video-link frequentie op verschillende benen. Een ener voordeel van het hebben van OcuSync is dat de firmware kan worden bijgewerkt. Met OcuSync 2.0 originele beelden geschoten tijdens de vlucht kunnen automatisch worden opgeslagen op uw mobiele apparaat zonder dat het nodig is om het te downloaden van het vliegtuig henmatig.

Voors & Nadelen:

Voors Nadelen
Goede professionele Camera.Side-sensoren zijn beperkt tot lage snelheden.
Extreem draagbaar en compact.
2.4 tot en met 5.8 GHz Real-Time Auto-Switching.
>
Een goede algehele bouwkwaliteit.
Compatibel met smart controller en DJI FPV Bril.

Wie is het product voor?

Voor degenen die willen duiken op luchtfoto ' s en videografie voor reizen liefhebbers die willen een vliegende camera overal mee vast te leggen voor al hun activiteiten.

De Mavic 2 Pro is ook super comfortabel te gebruiken voor eigen lenmeetkunde; 3D mapping; het creëren van spectaculaire video ' s voor de marketing van hotels, resorts en woningen; zoek-en reddingsoperaties; het filmen van sport en commercials, etc.

Prijs:

Bekijk huidige prijs hier bij amazon.

Wat’s in de Doos?

In de stenaard Mavic 2 Pro, krijgt u de drone zelf, een afstensbediening, een intelligente vlucht batterij, oplader, 3 paren van de schroef, een gimbal guard, het opladen van kabels en USB-kabels.

Het’s spannend om te zien de Meer Vliegen kit kosten alleen $430 per amazon die wordt geleverd met 2 extra intelligente Vlucht batterijen, batterij opladen hub, batterij power bank adapter, Mavic 2 auto-oplader, 2 paren met weinig ruis, propellers en een Mavic 2 schoudertas.

Conclusie:

DJI Mavic 2 Pro Ik zou zeggen dat is de beste draagbare drone ooit. Mavic 2 Pro is goed voor degenen die willen om hoogwaardige content. Het is zeker voor reizigers op zoek naar een compacte, draagbare drone met high-end camera. Als u op zoek bent naar een draagbare professionele drone in deze prijsklasse Mavic 2 Pro is de ene.

Bonus van de storting: Mavic 2 Pro vs Mavic 2 Zoom

Veel mensen hebben moeite met het kiezen tussen deze twee drones, daarom heb ik deze bonus. Er is’t veel verschil in vormgeving en functionaliteit plaats van het verschil in de camera. Wist je al over Mavic 2 Pro van boven, dus laat ik het kort je een beetje over Mavic 2 Zoom.

De Mavic 2 Zoom, zoals de naam al doet vermoeden, komt met een zoom functie. Het heeft een 1/2.3-inch 12-megapixel sensor met 4x zoom, met inbegrip van een 2x optische zoom (24 tot 48 mm). Het is een creatief hulpmiddel voor degenen die op zoek zijn naar een unieke stijl op hun werken. Als , terwijl het opnemen van video ' s met de zoom kunt u effecten, zoals dolly zoom, parallax, enz. 

De zoom kan ook nuttig zijn in het produceren van content over wilde dieren. Het vliegen te dicht bij hen zou kunnen afleiden en stop je de opname die u wilt. De zoom helpt u ook bij het henhaven van een veiliger afsten van gebouwen, voertuigen, dieren en mensen. En het heeft een betere nauwkeurigheid van de autofocus tijdens het filmen van video ' s.

Mavic 2 Pro aan de top en Mavic 2 Zoom aan de onderkant.
het verschil tussen De pro en de zoom is de camera. Zoals je kunt zien op de foto hierboven de Pro heeft een grotere camera door 1″ sensor en de Zoom heeft een iets kleinere camera.

Als ik zou moeten kiezen, zou ik offer de zoom omdat ik het niet willen opgeven van de betere camera. Maar als de Mavic 2 Zoom zou het nuttig zijn in uw dagelijkse werkzaamheden, zoals het maken van films, inspectie, etc. go for it. Het heeft al een goede lens, en geeft u stilstaene beelden met een hoge resolutie van 48 megapixels. 

Bij het vastleggen van beelden in 24 mm, voor een groot BEELDVELD. van ongeveer 83° en 48 megapixel, de drone zal nemen 9 afbeelding en naai deze samen om het gewenste 48 megapixel. Niet slecht he! 

Maar vergeet niet dat mavic 2 zoom niet een 48 megapixel camera, het geeft 48 megapixel beeld met behulp van de software technologieën en de telelens. Dus deze functie is beperkt tot alleen beeld. Omdat er meerdere afbeeldingen te steek de drone moet blijven nog steeds, dus werkt niet voor video ' s.

Kortom, de Pro heeft een iets betere camera en de Zoom een beetje meer met de camera. Dus ik raden u om te kiezen de drone die zal meer comfortabel voor u en past bij uw werk. 

Auteur