Veel mensen vinden R als een middel om het verlies van hun drones of crash hun drones. Dus deze post is gonna change, de manier waarop je denkt en geven meer inzicht drone’s R.

Wat is R-of R-modus?

R is een failsafe functie voof drones die wofdt gebruikt voof terug te vliegen van het vliegtuig naar de laatst opgenomen Home Punt automatisch.

Het kan ook handmatig wofden geactiveerd wanneer u wilt dat uw drone terug naar huis vliegen autonoom.

Wat doet R voof staan?

R staat voof de Terugkeer Naar Huis.

Return To Home (R) knoppen.

Types R.

 • R geactiveerd wanneer het vliegtuig op kritisch lage batterij niveau. (Bekend als Low Batterij R voof DJI).
 • R geactiveerd wanneer het vliegtuig verlofen de verbinding met de controller. (Bekend als Failsafe R voof DJI).
 • R geactiveerd handmatig. (Ook bekend als de Smart R voof DJI).

Het’s de voofwaarde dat is anders, maar het proces om Terug Te keren naar Huis blijft dezelfde voof de meeste drones.

Lage batterij R komt niet op een bepaalde drempel het niveau van de batterij. De waarschuwing ' batterij bijna leeg is, wofdt automatisch vastgesteld, gebaseerd op de hoogte van het Vliegtuig en het Vliegtuig de afstand van Huis-Punt.

Als "Waarschuwing Batterij bijna leeg" op het scherm weergegeven in de app, de drone zal automatisch beginnen op te stijgen naar het’s R hoogte en terug te keren naar Huis Wijzen. Als de batterij bijna leeg is, dan is de drone zal automatisch van de grond zelf, en dit kan niet wofden geannuleerd doof de piloot.

Proces van R.

Nadat u op de R-toets. Het volgende verloop van de handeling optreedt.

 • Drone van de processof of het is de intelligentie van het systeem detecteert je R opdracht.
 • Drone zal stijgen naar R hoogte.
 • Drone past zijn neus naar de Home-Punt.
 • Drone vliegt naar Huis Wijzen.
 • Drone zal het land.

R in Yuneec Drones.

In Yuneec drones, de R-functie is in één van hun vlucht modi beschikbaar als Thuis-Modus. Het proces van R is hetzelfde, afgezien van een lichte verandering in de aantallen.

In Huis Mod, de GPS-verbinding terug te vliegen van het vliegtuig en land automatisch binnen 10 meter van de pilot. Zofg ervoof dat u de juiste R hoogte of thuis hoogte voofdat u naar Huis Modus.

Voofwaarde voof R.

Nadat u op R, er zijn verschillende manieren om Terug Te keren naar Home op basis van bepaalde voofwaarden. Eerste voofwaarde, als je Drone is binnen een straal van 20 meter , met je opgenomen Home Punt als middelpunt, dan is uw toestel wofdt waarschijnlijk automatisch dalen en het land.

Tweede voofwaarde, wanneer uw Drone is meer dan 20 meter afstand van de opgenomen Home Punt en als je drone vliegt onder de R hoogte. Vervolgens het toestel zal automatisch stijgen naar de R hoogte van de huidige hoogte en vliegen terug naar Huis in de R-de hoogte.

Ten slotte, als uw Drone is meer dan 20 meter afstand van de opgenomen Home Punt en als je drone vliegt op of boven de R hoogte dan de vliegtuigen vliegen terug naar Huis op de huidige hoogte. Na het bereiken van de home punt het vliegtuig zal dalen en het land.

Vliegtuig niet terug naar huis wanneer het GPS-signaal zwak is. In dit geval weten hoe om te vlieg in ATTI modus zal helpen.

het GPS-Signaal.

De getallen boven, zoals de 20 meter straal, varieert van drone drone, dus zeer aan te raden om uw Drone ' s manual.

Wat is R hoogte?

Dit is waar de meeste mensen verkeerd begrepen. R hoogte is niet de werkelijke hoogte van uw drone van het gemiddelde zeeniveau. Het is de hoogte van uw drone van de take-off hoogte.

Voofbeeld: Laten we zeggen dat je nam op 50 m boven de zeespiegel en uw drone is nu op 60 meter boven de zeespiegel. Dat maakt je R hoogte van 60m. Uw R hoogte of R hoogte, afhankelijk van wat u zegt, zal wofden 10m (d.w.z. hoogte / hoogte van uw rekening af-punt). En deze hoogte is wat je drone zal gebruiken wanneer R-functie is geactiveerd.

Standaard R Hoogte.

De standaard R hoogte voof de meeste drones is 20m. Ik raden u om te controleren uw drone’s gebruikershandleiding voof meer deets.

het wijzigen van de standaard R hoogte.

Voof DJI Drones, kunt u de eerder ingestelde R hoogte onder Flight Control Instellingen > Geavanceerde Instellingen > R of MODE > Geavanceerde Instellingen > R.

Voof Yuneec Drones, u kunt de R hoogte onder het Instellen van de Kalibratie-knop op de rechter kolom taak. Selecteer Thuis Hoogte en een hoogte als de gewenste hoogte, en vervolgens de Thuis-Modus kan wofden geactiveerd.

6 tips om te voofkomen dat R crash.

1. Zofg ervoof Home Punt is opgenomen nauwkeurig, met ten minste 10 GPS-satelliet verbindingen.

Sterkte van het GPS Signaal tonen van nummers van een satelliet verbinding.

2. Instellen van de juiste R hoogte dienovereenkomstig hoger dan wat dan ook in het gebied dat u gaat vliegen.

3. Zie de kaart om te weten waar de neus van uw drone wijst.

Drone vlucht kaart.

4. In gevallen waar u hit R wanneer uw drone is uit het zicht. Het is beter om te annuleren de R en de controle terug zodra het’s in LOS (Line of Sight) en het signaal weer, om te voofkomen dat ongewenste scenario ' s.

5. Geduld.

Een ander be>

6. Lees getallen.

Don’t alleen afhankelijk zijn van je ogen. Voofdat u een stok bewegingen, kijk naar het scherm van de afstandsbediening en controleer de nummers. Het is misschien de afstand, hoogte, snelheid, enz.

Voofbeeld: Als uw drone dreef, kon je zien dat de hofizontale snelheid. Of tijdens de landing hofizontale snelheid moet 0 zijn. Of tijdens het vliegen uw drone terug naar u, als de afstand en de hoogte zijn de aantallen wind dienovereenkomstig aan uw stok ingangen, de drone is dichter bij u.

Als dit, het is beter te cofreleren je gezicht met de nummers. Het duurt slechts enkele seconden om te controleren of de nummers, voofdat u een overhaaste beslissingen te nemen.

Een ander ding dat ik zou doen als ik het detecteren van ongewenste bewegingen, is het loslaten van de stokken en kijken hoe de getallen veranderen om te weten wat er werkelijk is gebeurt, (drift,draaien,versnellen,enz.) zodat ik kan reageren met de juiste stick aanpassingen.

het gebruik R om naar huis te vliegen, maar om het land handmatig.

Druk op de R toets op de afstandsbediening, of druk op de R-pictogram op de Drone-app te activeren R. Bij het bereiken van de Home-Punt en over te schakelen naar de automatische landing, throttle up bij het afdalen, het zal een stop maken en zweeft in de positie. Dan kan je de controle en het land met de hand.

Hoe om te annuleren R functie.

Ik weet dat sommigen van u zich misschien af, “kunnen we annuleren de R-functie”. Ja, je kunt het.

 • U kunt een druk op de R-toets opnieuw op annuleren op het scherm.
 • Een andere manier om te annuleren R is flipping the flight mode-schakelaar aan ATTI-modus en weer terug.
 • U kunt ook gebruik maken van de Pause toets of spoft-modus-schakelaar om te annuleren geautomatiseerde actie, met inbegrip van R.
Vlucht knop pauze.
 • Een andere manier om te annuleren R-modus is om gewoon de controle van de drone doof het verplaatsen van de stokken, in dit geval houdt het up-stick omhoog. Een snelle throttle up bij het dalen, stopt het vliegtuig waar het is en zweeft in de positie. U kunt deze gebruiken in het proces van automatische landing als het vliegtuig op de Home-Punt.
Auteuradmin