Introproductie:

De Mavic Mini is DJI’s meest interessante mini-drone om een >

Wat ook interessant is, het weegt slechts 249g dat is minder dan de FAA-eisen in de VS. Zodat u niet hoeft te registreren, deze drone en het is eigenlijk als een stuk speelgoed. Een high performance speelgoed drone met een goede gimbal en een goede camera die kan schieten 2.7 K) video ' s, hoe geweldig is dat!

Side note: Gewoon omdat deze drone weegt 249g betekent niet dat je kunt vliegen overal. U moet altijd volgens de FAA-regels, zoals niet vliegen in een beschermde zone, vooral in gecontroleerd luchtruim en nog veel meer. Dus, volgen de regels als je vliegt buiten.

Overzicht van de mogelijkheden:

Gewicht en omvang:

Dimensie: 140×82×57 mm (L×W×H)
Gewicht: 249 g
DJI Mavic Mini

De Mavic Mini heeft een afmeting van 140×82×57 mm gevouwen. Het’s bijna dezelfde grootte als uw smartphone wanneer gevouwen en past comfortabel in de palm van uw hand. Het’s extreem draagbaar en licht van gewicht.

Camera - :

Afbeelding: 12 MP foto ' s – JPEG
Video - : 2.7 K-video bij 30 fps (maximum)
Diafragma : f/2.8 (Vast Diafragma)
Sensor Grootte: 1/2.3-inch CMOS-sensor
Brandpuntsafstand: 24 mm equivalent
Field of View (FOV): 83º FOV
ISO-Bereik: 100-3200 ISO
Camera - -stabilisatie: 3-assige mechanische gimbal

De Mavic Mini heeft een 24 mm (gelijkwaardig), met een vaste diafragma F2.8 lens met een 83º FOV, zo’s niet te breed of te ingezoomd. De beelden die zijn vastgelegd door de Mavic Mini 12 mb jpg met een aspect ratio van 16:9 of 4:3. De beelden zijn scherp, kunt u eenvoudig een gladde, levendige foto ' s.

In foto ' s kunt u opnamen maken in de automatische of met de hand. Tijdens het foto ' s maken in de handmatige modus kunt u van ISO 100-3200.  U kunt de sluitertijd en de belichting in de handmatige modus.

DJI Mavic Mini

Voor video ' s, je kunt schieten op 2.7 K)/30p (maximale) of 1080/60p. Beelden kunnen worden opgenomen met een bitsnelheid van 40 Mbps (maximale) met behulp van de H. 264 codec. Vanwege de lage kosten, zijn er’s geen optie voor het aanpassen van de sluitertijd en het diafragma.

Bij het opnemen van video, omdat het is’t hebben de optie om de sluitertijd en het diafragma, wat ik gebruikte om te doen is om de belichtingscompensatie aanpassen. Ik onderbelichte het beeld dat door de invoering van de blootstelling aan rond -0.5 te -1.0 om te voorkomen dat het uitblazen van gevoelige gebieden, vooral in de lucht. Want voor mij onderbelicht is beter dan overbelicht zo kun je mooi het onderbelichte beeld met behulp van software zoals Adobe Lightroom.

Vlucht Specs:

Flight modes: Sport, Positie en Cinesmooth.
Vlucht : 30 min max
Intelligent Shooting mode: Trojan – Dronie, Raket -, cirkel-en spiraalvormige

De Mavic Mini heeft 3 modi vlucht. De Plaatsing werkt door middel van de GPS en vision systemen te vinden, te stabiliseren en te navigeren, terwijl zweven en vliegen. De drone vliegt op een normale snelheid in deze modus niet te snel en niet te >

In de Sport-modus, de Mavic Mini is ingesteld voor het’s maximale snelheid. Het vliegtuig en de afstandsbediening zijn geoptimaliseerd voor snelheid en behendigheid, dus een stok bewegingen op de remote controller zal veel meer responsive.

De Cinesmooth mode is ontworpen voor het verkrijgen van Hollywood als filmische beelden. In deze modus, de drone is geconditioneerd om te vliegen >

Andere Specs:

Opslag: microSD
Video - -Overdracht Systeem: Wifi
Batterij: 2400 mAh (Lithium-ion-2S)
Controller batterij: 2600 mAh
Snelheid: 13m/s max in de sport-stand

In tegenstelling tot de hogere Mavic serie, er is’t enige interne opslag in de Mavic Mini. Een micro-SD geheugenkaart slot bevindt zich onder de klep van het batterijvak. Een micro-USB-stekker is inbegrepen voor het opladen van de drone direct.

DJI Mavic Mini samen met de Remote Controller.

De afstandsbediening lijkt op die welke worden gebruikt in de hogere Mavic serie, maar het hoeft niet de elektronische display weergegeven hoogte, en dat soort dingen. De afstandsbediening is van dezelfde grootte als de drone zelf, dus ja, dat is hoe klein de drone is! Er is een R-knop, power-knop, camera-en video-knoppen op de afstandsbediening. 

Opmerking : Als deze drone ontbreekt collision avoidance sensoren het is zeer be>

Neerwaartse visie positionering van de sensoren:

De Mavic Mini doet’t hebben obstakel vermijden sensoren in de voor -, achter-en bovenkant. Maar het heeft een visie op de positionering van de sensoren zich aan de onderkant van het vliegtuig. U kunt zien op de onderkant van het vliegtuig zijn er twee infrarood sensoren en een kleine optische stroom camera in het midden van de twee.

Deze sensoren worden gebruikt voor het positioneren van de drone, zelfs wanneer het verloren GPS en het deed het erg goed. Het werkt echt goed, als je hebt je handen uit de controller onderhoudt de hoogte en de positie mooi, zelfs in de Sport-modus. Maar wanneer er sprake is van sterke wind, de drone zal bewegen, als de drone zelf is zeer licht, vooral wanneer de wind snelheid is meer dan 18 km per uur. 

DJI Mavic Mini Neerwaartse visie positionering van de sensoren.

Dus pas op wanneer er sprake is van sterke wind, vlieg niet uit verre van u. U kunt vliegen tegen de richting van de wind, maar niet te vliegen in de richting van de wind, want het zou kunnen hebben een harde tijd terug naar huis. Altijd onderhouden VLOS (Visuele Lijn van het Zicht). De controller zal ook u op de hoogte als er een sterke wind.

Ja, de Mavic Mini heeft een minder sensoren. Maar I don’t denken dat’s slecht. Je kan het als een uitdaging voor u om een betere piloot. Een pro drone piloot is niet afhankelijk van de sensoren. Als het je lukt om te vliegen de Mavic Mini mooi, zal het gemakkelijker zijn wanneer u een upgrade naar andere high-end Mavic drones.

Opmerking: Visie positionering vereist niet-reflecterende, zichtbare oppervlakken, en voldoende verlichting. Dus wees je bewust van je omgeving, visie sensoren niet goed bij weinig licht. Weerspiegelende of doorzichtige oppervlakken zal ook leiden tot problemen met de Visie en Infrarood sensoren.

Prijs:

U kunt de huidige prijs hier bij amazon.

In de doos:

Standaard 

De DJI Mavic Mini drone, een afstandsbediening, een Intelligente Vlucht batterij, een paar reserve propellers, een micro-USB-kabel, een gimbal protector, een RC-kabel (micro USB-aansluiting), een RC-kabel (USB-C-connector), een RC-kabel (lightning connector), een paar reserve-sticks, 6 reserve schroeven en een schroevendraaier.

Vliegen Meer Combo

De DJI Mavic Mini drone, een afstandsbediening, 3 Intelligente Vlucht batterijen, 3 paar reserve propellers, 2 micro USB kabels, een gimbal protector, een RC-kabel (micro USB-aansluiting), een RC-kabel (USB-C-connector), een RC-kabel (lightning connector), een paar reserve-sticks, 6 reserve schroeven, een schroevendraaier, een 360° propeller guard, een twee-weg opladen hub, een DJI 18W USB-lader en een draagtas.

Zijn cool dat met een extra $100, krijg je 2 extra accu ' s, een twee-weg Opladen Hub, een DJI 18W USB-Lader en nog veel meer. Ook krijg je een 360° Propeller Wacht, die is zeer nuttig voor beginners en zelfs vliegen binnenshuis.

Wie is het product voor:

De Mavic Mini is geschikt voor beginners die een gevoel van fotografie of reis-liefhebber. Voor beginners die willen worden luchtfoto fotografen, kan dit uw eerste onderneming in de DJI-serie en kan later upgraden naar meer professionele drones, zoals de Mavic 2 Pro.

Dit product is ook voor gewone mensen', een eenvoudig te vliegen Drone om het vastleggen van nieuwe herinneringen. Net zoals wij het kopen van een camera voor het vastleggen van onze mooie foto ' s, maar vanuit een nieuw perspectief, van nieuwe hoogten.

Voors & Nadelen:

VoorsNadelen
Klein, lichtgewicht en Draagbaar.Geen obstakel te vermijden.
Krachtige Gimbal.Geen OcuSync dat betekent ook dat slimme controllers zullen niet worden ondersteund.

Conclusie:

Wat kan ik zeggen, deze dwerg weinig DJI de drone niet nalaten om indruk te maken op mensen. Het is een >

Bonus Veelgestelde vragen.

Mavic Mini vs Mavic Lucht?

Voor de prijs rond de $400, Mavic Mini is goed, maar kan niet vergeleken worden met de Mavic Lucht als Mavic Air wordt geleverd met een betere camera, actieve track en wat meer functies. Het denkt dat het de mindere functie in Mavic Mini is omdat ze te maken had met de Mavic Mini lichtgewicht en meer betaalbaar. Er’s niet veel drones in de markt op deze prijs varieert, die heeft zo ' n goede camera en een gimbal.

Er Is geen alternatief voor aanpassing van de vaste sluitertijd en diafragma?

Ja er is een manier door het gebruik van Drone-Filters. Tijdens het vliegen in een zonnige dag, zal je waarschijnlijk wilt u het diafragma hoger. Ook kunt u gebruik maken van de ND-Filters in dat geval. U kunt ook gebruik maken van Polarisatoren om de lucht blauwer, het beeld lijkt meer levendig en natuurlijk.

bekijk de uitgebreide uitleg over de Drone Filters die ik heb geschreven hier, u’ll ook weten wat’s de beste filter voor Mavic Mini op de markt.

Auteur