Heb je ooit gevoeld benieuwd hoe professionals het vastleggen van die grote geweldige foto ' s waar de wolken ziet er geweldig uit, de lucht meer blauw, het water ziet er zuiverder, en die geweldige scherpe >

We weten allemaal post-productie is zeer be>

Met ND filters en Polarisatoren is een onderdeel van het proces van het produceren van een betere content (foto/video). Duik in het verdere hieronder om te leren.

Inleiding

Een neutral-density filter of ND-filter is een filter dat vermindert of wijzigt u de intensiteit van alle golflengten of kleuren, van licht even, geven geen veranderingen in de kleur van de kleurweergave. Het kan een kleurloos (helder) of grijs filter. Een standaard neutral density filter reduceert de hoeveelheid licht die de lens, met de kleurweergave niet wordt aangetast.

Mavic Pro met ND-Filter en zonnekap.

Een polarizing filter verwijdert gepolariseerd licht van de afbeelding, dus het verminderen van reflecties en verblinding, contrast verhogen en verbeteren van kleuren. Polarisator is waarschijnlijk de meest handige filter die je ooit zal vinden, omdat het helpt u bij het vastleggen van foto ' s met een mooie kleur samenstelling.

Voordelen- ND-Filter

Deze filters en polarisatoren ook fungeert als een beschermende scherm voor uw drone ' s camera lens. ND-filters worden gebruikt voor het beheer van moeilijke lichtomstandigheden. Het kan blok overmatig licht geeft ons controle over de belichtingstijd, diafragma, de gevoeligheid van de sensor, etc.

ND-filters worden ook gebruikt voor het fixeren Jello effect een schokkerig beelden die lijkt meer op een goedkope cam dan de kwaliteit van de videografie.

Met ND-filters verminderen de hoeveelheid licht die in contact komt met de sensor, zult u in staat om te filmen in > (als 1/50ste van een seconde, 1/60e van een seconde, 1/120e van een seconde) en een lagere opening. Dit zal ook het maken van motion blur, zodat u het bereiken van een soepeler filmische video.

Voordelen- Polarisatiefilter Filter

Polarisatiefilter verminderen reflectie subjecten of objecten, verbeteren kleuren, etc. het geeft ons controle over de belichting, kleurverzadiging, etc. Met behulp van een polarisatiefilter is zeer noodzakelijk om donkerder de hemel, het beheren van reflecties. Polarisatoren te verwijderen schittering van niet-metalen oppervlakken, zoals ramen en water.

OPMERKING: Het gebruik van een slechte kwaliteit van de filters, het gebruik van filters in de verkeerde situatie en het toevoegen van onnodige filters van invloed kunnen zijn op de kwaliteit van het beeld en kan ruïneren van de opname. Het is dus be>

Wanneer te gebruiken: ND-Filter

LEenNGE BLOOTSTELLING: Long-exposure foto ' s zijn relatief eenvoudig op te nemen in de nacht met een drone. Maar in een normale zonnige dag, als je wilt een >

Zoals je al hebt gezien op de foto links is een landschap van een waterval waar de beken en de waterval zijn glad te maken, ja de hel van foto rechts! De afbeelding rechts is een landschap van een meer, het water en de wolken zijn wazig zijn mooi, geeft een geweldig effect op de foto.

MOTION BLUR: Volgende is wanneer u wilt maken van Motion blur. Bij >

Je ziet, motion blur wordt gebruikt wanneer u wilt laten zien op een onderwerp in beweging is, door iets te geven van een onscherpte op de achtergrond, en vice-versa, als u wilt een achtergrond is het nog steeds. De afbeelding op de bovenkant links ziet u uw hersenen heeft al uitgelegd, de man op de fiets in beweging is. Dan, kijk links op de bodem, dat is wat er gebeurt als je het vuur van de sluitertijd zo snel. Dus als je motion blur op de juiste manier, kan het een zinvol beeld. De afbeelding rechts is een professioneel niveau foto van een snel rijdende auto.

MOTION BLUR IN FILMEenKING: Motion blur brengt zijn deel in videografie ook. Het idee van motion blur werd gebracht om te helpen mix frames en imiteren de vervaging die zijn opgetreden normaal, vanwege objecten snel.

In de bioscoop, de standaard beeldsnelheid is 24 beelden per seconde. En de verhouding van de frame rate is de sluitertijd 1:2 voor een soepele filmische video. Dit betekent dat, als u een foto wilt maken van een video met 24 fps, dan is de sluitertijd moet worden 1/50th van een seconde. Ook voor 60fps, Sluitertijd moet worden 1/120th van een seconde. En als je wilt om te schieten in slow-motion video op 120fps Sluitertijd moet het beste op 1/240th van een seconde. Deze relatie tussen de fod en de sluitertijd is bekend als de standaard 180-graden regel in de film industrie. Dit is vergelijkbaar met hoe het menselijk oog ervaring beweging in het echte leven.

de Meeste drone-camera ' s kwam met hoge snelheid rolluiken tot 1/8000th van een seconde, dus we kunnen bijna elimineren motion blur, elk beeld is als een perfecte steeds moment in de tijd. Dit is precies wat stop motion video ' s zijn. Maar als de beweging is vloeiend, elk frame is een perfect moment in de tijd. De video zal kijken meer aantrekkelijk en natuurlijk bij je kijken. Je moet ook een oogje houden op uw ISO te beperken lawaai.

Zoals je hierboven kunt zien, wanneer er sprake is van een motion blur in de beweging van de vleugels van de bijen, het lijkt meer natuurlijk en realistisch. Er is ook een ander gif hieronder uit te leggen, kunt u de mededeling van de motion blur in de pijlen als deze in beweging is verdwijnt snel van het toneel, dat geeft een heel natuurlijke realistische ervaring voor onze ogen.

BEenLEenNS BELICHTING: Een andere zaak zou zijn om het evenwicht van de blootstelling. Eenls u wilt om een foto te maken, maar het contrast in blootstelling is zeer hoog, zoals heldere luchten en een beetje donker landschappen, zoals het vastleggen van zonsondergangen, zonsopgangen en landschap met bergketens.

Sommige drones heeft een vast diafragma, (zoals DJI Mavic lucht, DJI spark heeft een vast diafragma van f/2.8 en f/2.6). Voor deze soorten drones op een zonnige dag, de beelden helder en plat, door de vaste diafragma van f/2.8, wat betekent dat je het diafragma wijd open, zodat er meer licht kan toetreden. Zelfs als u wilt volgen is de bovengenoemde filmische regel, je moet niet. Eenls het verlagen van de sluitertijd, zoals 1/100th van een tweede, ertoe zou leiden dat meer licht in te voeren, wat leidt tot een overbelicht beeld. Dus een ND-filter zal u helpen bij deze problemen.

Wanneer je voelt dat je nodig hebt om te bezuinigen enkele blootstelling, kunt u gebruik maken van ND-filters.

Wanneer te gebruiken: Polarisator

U kunt gebruik maken van een polarisatiefilter wanneer u maar wilt verminderen de verblinding van objecten, punch-up kleuren en contrast verhogen. Wanneer u wilt vastleggen afbeelding/video ' s met een mooie kleur samenstelling, polarisatoren zijn zeer noodzakelijk.

Eenn example would be, let’s say you want to take a photo/video of the beach and blue water, or you want to capture an aerial view of a park where there are trees and stuff. On a sunny day, you’ll notice that the image doesn’t convey what you’re seeing; the water doesn’t look as clear and it has a shiny surface, the scenery of the park looks flat. Door using a Polarisator (PL), you will be able to remove the unwanted glare and bring back the colour of the water. Door using a PL, you will be able to bring back the kleurverzadiging of the trees and the sky.

Types van ND-Filters

Er zijn ook bepaalde vormen van Kleur Filters die worden gebruikt om de kleur te corrigeren en te veranderen de stemming van de foto ' s zoals koeling tonen en de opwarming van de aarde tinten.

Graduated Neutral Density Filter (GND): De GND-filter is een ND-filter, die het mogelijk maakt de overgangen van licht naar donker. Het be>

ND-filters zijn geclassificeerd door hun optische dichtheid of de equivalente f-stop vermindering (stops).

de tijd van De blootstelling die in de bovenstaande tabel niet klopt, want er is verschil in de kwaliteit van het glas van verschillende filter fabrikant. U kunt grijpen op het idee dat met een hogere f-stops kunt u een >

De meeste fabrikanten gebruiken een van deze beschreven ND nummers of optische dichtheid beschrijven hun filters. De ND2 heeft een optische dichtheid 0.3, dus het wordt ook wel als ND0.3. Het biedt een 1-stop van lichte vermindering en zeggen, als uw camera ' s de blootstelling beperkt tot 1 sec, de ND2 filter kan verlenging van de belichtingstijd en 2 seconden.

Een ND4 filter de resultaten in een 2 f-stop-reductie. Dit betekent dat je nodig hebt te verviervoudigen de tijd van de blootstelling als je verblijf in dezelfde diafragma-instelling voor een juiste belichting. Enzovoort, kunt u lezen in de bovenstaande tabel. Een ND8 filter zal resulteren in een 3 f-stop vermindering, hetgeen leidt tot een 8 keer >

Die filter moet u gebruik maken van

Eenls het kiezen van een filter hangt af van de weersomstandigheden, kan ik u precies vertellen welke ND-filter te gebruiken. De hogere ND nummer dat u gebruikt, hoe meer licht kan verminderen, en geeft meer de belichtingstijd mogelijkheden.

ND4/K of G-ND4 kan worden gebruikt voor het fotograferen van gouden uren. ND4, ND8, ND16 worden het meest gebruikt ND-filters. Een 5-stops ND-filter (ND32/PL) perfect voor het vertragen van uw sluitertijd genoeg om >

ND64 filter is voor gebruik in zeer lichte omstandigheden en biedt 6 haltes met de metro van het licht vermindering, kunt u deze gebruiken voor het fotograferen in de woestijn met lichte zand.

Hogere nominale ND worden gebruikt die zeer specifiek zijn voor wat we willen vastleggen. De ND1000 die voorziet in een 10-stops lichtreductie. Donkerder ND-filters zijn populair voor een extreem >

U kunt gebruik maken van de hierboven blad om te grijpen een idee van ND-filter. Het resultaat van een grotere f-stop reductie zal leiden tot het blokkeren van meer licht om de sensor te bereiken en een >

Weer het is altijd afhankelijk van de weersomstandigheden, zijn er veel verschillende apps die u informatie kunnen geven over de weersomstandigheden die specifiek zijn voor uw gebied. Gebruik enkele, probeer verschillende filters en zie wat zou passen het best in uw staat, voordat u de vogel-up.

Beste Drone Filters in de markt

POLEenR PRO heeft filters voor: DJI– Vonk, Mavic pro & platina, Mavic 2pro & zoom, Mavic Lucht, phantom 2 visie+, phantom 3 pro & Eendvanced, Phantom 4,  phantom 4 pro & advanced, inspireren 1, INSPIRE2; YUNEEC- typhoon 4k & typhoon h; EenUTEL– EenUTEL X-STERREN, EenUTEL EVO; en GOPRO filters ook.

Het heeft filters voor andere Inspire2 lens - X4S, X7,X5s, X5 compatibel met DJI MFT-15mm f/1.7 EenSPH, Panasonic Lumix dmc-15mm f/1.7, Olympus M. ED 12mm f/2.0, de nieuwe Olympus M. Zuiko 17mm f/1.8, Olympus M. Zuiko 25mm f/1.8.

TIFFEN heeft filters voor: DJIMavic Mini, Mavic Lucht, Mavic 2pro & zoom, phantom 4 pro & advanced, Inspire2 compatibel met de X7, X5S, X5R & X5 Camera ' s.

FREEWELL GEEenR heeft filters voor: DJI– Vonk, Mavic Mini, Mavic Lucht, Mavic pro & platina, Mavic 2 pro & zoom, phantom 4 pro & vooraf; ZENMUSE-X7/X5, X4S, X3/Z3/OSMO; YUNEEC- typhoon h; EenUTEL– EenUTEL X-STERREN, EenUTEL EVO; en GOPRO filters ook.

PGYTECH heeft filters voor: DJIMavic Mini, Mavic Lucht, Mavic pro, Mavic 2 pro & zoom, inspireren 1, phantom 4 pro; en ZENMUSE- OSMO X3.

TEenCO RC-STORE heeft filters voor: DJI– Vonk, Mavic, Mavic Lucht, phantom 3 pro & Eendvanced, 4 Phantom en de Phantom 4 pro.

NEEWER heeft filters voor: DJI– Vonk, Mavic Lucht, Mavic pro, Mavic 2 pro & zoom, phantom 4 pro & voorschot; en GOPRO– held 6, 5, 4, 3+.

het Kiezen van een Goede Neutral Density Filter

Een goede ND-filter vermindert de hoeveelheid licht, niet het verminderen van het contrast of de verzadiging. Het kiezen van een goede ND-Filter is erg be>

Ik persoonlijk de voorkeur aan de Polar Pro filters en waarom zou ik aanbevelen, omdat de kwaliteit van het glas en de interne reflecterende coatings. Het kwam met een geweldige beschermende geval ook. De ND/PL filters van Polar Pro die heeft het ND en de Polarisator op dezelfde lens, is een big deal voor filmmakers en fotografen, in het bijzonder met drones. Hoewel de prijs is een beetje hoog, je zal tevreden zijn met het eindresultaat.

Herinnering: Een ding dat je moet voorzichtig zijn over Polar pro is een aantal van hun filter case/hoes wordt geleverd met een magneet sluiting. Maar zoals u weet magneten en kompas in drones zijn vijanden. Dus als u een van degenen, don’t houden u op de filter van de zaak af te sluiten met uw drone of anders kunt u het verwijderen van de magneet van de case. U kunt meer weten over hoe magneten hebben invloed op drone kompas op mijn andere blog.

TIFFEN, FREEWELL, PGYTECH zijn ook goed, PGYTECH biedt een lagere prijsklasse. 

TIPS: Wanneer u wilt installeren van het filter, zorg ervoor dat u de stroom uitschakelt. Na het installeren van het filter, power-up proberen de gimbal kalibratie zie als u wijzigingen wilt aanbrengen aan de hoek die u setup voor uw opname (in het geval van een polarisatiefilter). Eenls alles is perfect, je bent goed om te gaan. En vergeet niet om de voeding van uw drone als u wilt om het filter te wijzigen.

NET EEN ZORG TIP: Wanneer u de filter of een polarisatiefilter om de camera van uw drone, niet schudden de gimbal te veel. Niet veel kracht op de gimbal, doe het voorzichtig elke keer, zodat u niet bederven de gimbal.

Eenuteur