Introproductie:

Mavic Lucht is een klein, opvouwbaar, reizen vriendelijk, hoge kwaliteit drone. Het is in het midden tussen starter drones en  professionele drones, zoals phantom 4 pro, Mavic pro 2. Het is echt de brug tussen starter en professionals.

Het design is prachtig en het ziet eruit als een product van goede kwaliteit, niet op’t voelen goedkope, maakt’t voelt als een stuk speelgoed. Het heeft een intelligente modi vlucht die zal helpen beginners of nieuwelingen in het nemen van filmische video ' s. Andere dan Trojan is er ook deze nieuwe Cinematic mode die helpt schieten filmische soepel beweegt.

Dus beginners die graag videografie kunt beginnen met Mavic de Lucht, want het’s een win voor de camera en win voor de gimbal ook. Wat zou je anders nodig hebt om te beginnen. Je zou kunnen gebruiken sommige Nd-filters, die perfect zal zijn. Als u don’t hebben veel kennis over de Nd-filters en polarisatoren hier een gids uit te leggen everything.

Het heeft DJI de onderscheidende technologieën zoals RTH (Terug Naar Huis), GPS+GLONASS, de Veiligheid van de Vlucht met FlightAutonomy 2.0 en Geavanceerde Pilot Assistance System (apa ' s), etc.

Wees voorzichtig met RTH functie. Als het vliegtuig is aan batterij bijna leeg is, wordt deze automatisch ingesteld op RTH en zal proberen naar huis terug te keren met de hoogte stellen. Als je niet van plan om het huis, doe een noodlanding. Ik heb veel beginners crash hun drone vanwege de onbekendheid van deze functie.

DJI Mavic Lucht

Overzicht van de mogelijkheden:

Gewicht en omvang:
Dimensie: 168 x 184 x 64mm (168 x 83 x 49mm gevouwen)
Gewicht : 430g

Mavic Lucht is klein en lichtgewicht. Het is steeds kleiner dan de Vonk wanneer gevouwen en de helft van de grootte van Mavic Pro. Het is uiterst portable.

Camera - :
Camera - : 4K-video bij 30 fps, 12MP foto ' s (tot 4056×3040)- JPEG/RAW
Diafragma: f/2,8 (groothoek) lens
Sensor Grootte: 1/2.3-inch CMOS-sensor
Sluitertijd: 2s tot 1/8000s
Brandpuntsafstand : 24 mm equivalent
ISO-BereikVideo: 100-3200 ISO
Foto: 100-3200 ISO
Camera - -Stabilisatie: 3-assige mechanische gimbal.

OPMERKING:

Indrukwekkende beeld-en video-kwaliteit. Een normaal persoon niet in staat zal zijn om het verschil te zien tussen de beelden van Mavic Lucht en materiaal van andere hogere drones, zoals de Mavic pro/ 4 phantom. Een ander groot ding is beeld kan worden opgeslagen in het RAW formaat. Dit is een geweldige optie als RAW-bestanden geeft meer data en meer flexibel tijdens het retouchiern.

4K-video kan worden overgebracht met snelheden tot 100 Mb/s of opslaan op de 8GB interne opslag. Mavic Lucht kan ook Full HD slow motion video tot 120fps met hogere max snelheid van 100 mb/s.

3 as mechanische gimbal voor deze prijs, kan je’ll love it. Omdat van de gimbal, Mavic Lucht geeft een vloeiende beelden, zelfs wanneer de drone is gedogen winds.

DJI Mavic Lucht
Gebruiksvriendelijke functies:
Fotograferen : 32MP Bol Panaromas (gemaakt door stichting 25 foto ' s samen), HDR, Burst, Horizontale & verticale Panaromas
Intelligente modi vlucht : SmartCapture, ActiveTrack, Trojan (Boomerang en de Asteroïde), TapFly, bezienswaardigheid, Statief modus, Filmische modus en de normale modus.

OPMERKING:

Smart Capture of Gebaar modus kunt u de drone met de bewegingen van je handen en vingers. Mavic Lucht kreeg een be>

In Trojan er zijn raket, dronie, helix, cirkel, boomerang en een meteoriet. Boomerang zal uw vliegtuig van het onderwerp, om van achter hen en weer terug naar het begin als een manier om een opname van het onderwerp en de omgeving perfect. In Asteroïde, het vliegtuig neemt een bolvormig beeld van de zoomt vervolgens en wendingen in het onderwerp op de begane het creëren van een effect alsof je vliegen naar beneden, vanuit de ruimte.

Actieve Track kunt bijhouden tot 16 onderwerpen en worden geselecteerd op het scherm. Mavic Lucht kunt u volgen wanneer u’re hardlopen, fietsen, joggen tot hard rijden auto ' s, boten, etc. Het heeft deze drie modi – Trace-Modus, Spotlight Modus en Profiel. In het Trace-Modus, Mavic Lucht het onderwerp volgt op een constante afstand en houdt het in het frame. Mavic Lucht houdt richt de camera op het onderwerp tijdens de vlucht in de Spotlight Modus. In het Profiel van de Modus, de camera sloten het onderwerp in het kader aan een constante hoek, op een afstand van de zijkant.

In TapFly wanneer u tikt op het scherm, de donre vliegt in de richting van dat punt met behulp van sensoren en vision positioning system. In Punt van be> het vliegtuig cirkel rond het punt dat u hebt geselecteerd, met een afstand.

Ik hou van de Cinematic mode onder de intelligente modi vlucht. Beginners kunnen krijgen nauwkeurige controle van filmische opnamen met behulp van de controller. Ze zijn niet handig met de controller te verplaatsen of kantelen van de drone soepel te krijgen van de filmische video die ze nodig hebben. Dus, in Cinematic Mode de drone gaat echt >

Bijvoorbeeld, in cinematic mode, als je vliegt de drone en als u stopt met de versnelling in de controller, de drone zal niet stoppen met de versnelling plotseling. In tegenstelling tot andere modi, de drone zal stoppen soepel het nemen van een paar seconden. Op dezelfde manier, in alle gevallen zoals vliegen of achterwaarts kantelen, zal alles glad en Mavic Lucht geeft u een vloeiende beelden. Ik denk dat deze modus is ideaal voor beginners. U kunt het gebruiken als je wilt om vloeiende beelden. U kunt ook leren schieten professionele video ' s van deze modus.

Andere Specs:
Vlucht : 21 min. (Meestal vlieg ik voor rond 16-17 min.)
Opslag : Opslag: 8 Gb interne opslag, tot 256 gb via microSD.
USB-Poort: USB 3.0 type-C aansluiting.
Batterij: 3S 2375 mAh LiPo Batterij.
Controller Batterij: 2970 mAh.
Bereik: 2,5 m (4 km) van het hotel, kunt 720p 30fps live video-overdracht.
Snelheid: 42 km / u (68 km / uur) in de sport-modus. (Als het toestel is in sport-modus obstakel vermijden wordt automatisch uitgeschakeld, u moet zich bewust zijn van that.)
Obstakel Vermijden:

Obstakel vermijden functie is goed in Mavic Lucht. Mavic Lucht’s FlightAutonomy 2.0 werkt met veel sensoren scannen voor obstakels in 3 verschillende richtingen – voor, achter en naar beneden.

Het heeft een dubbele neerwaartse vision sensoren en een neerwaartse infrarood sensor. Dit neerwaartse vision systeem helpt de Mavic Lucht naar behoud van de huidige locatie tijdens het vliegen binnenshuis of andere omgevingen waar geen sprake is van GPS. Het kan beweeg heel precies.

Mavic Lucht heeft dit Apa ' s Systeem (Advanced Pilot Assistance-Systeem). Bijvoorbeeld, laten we’s zeggen dat als je vliegt naar voren en een obstakel is in de voorkant. Wat dit eigenlijk doen, is het vliegen boven de hindernis of rond het obstakel in een veilige weg. En als het me’t vinden van een veilige weg, het zal stoppen met het proberen en te blijven zweven.

Hoewel het heeft een heleboel sensoren in het vliegtuig, het’s altijd goed om voorzichtig te zijn. Houd in gedachten, Mavic Lucht heeft geen obstakel detectie sensoren aan de zijkanten zodat je niet helemaal afhankelijk van het obstakel vermijden functie.

Prijs:

$699 (amazon)

Wat is inbegrepen:

Het standaard pakket wordt geleverd met een drone draagtas, intelligente vlucht accu, acculader, netsnoer, afstandsbediening, kabels voor de controller, de propeller bewakers, propellers, reserve propellers, gimbal protector, USB type C, USB-adapter en de drone zelf.

de Aankoop van de Vliegen Meer combo is ook een goede optie, als je meer nodig dan alleen een interne batterij die 18 min van de vlucht.

Wie is het product voor:

Voor reizen liefhebbers, beginners, liefhebbers van fotografie en videografie en voor wie wil een vliegende camera overal mee vast te leggen voor al hun activiteiten.

Voors & Nadelen:

Voors

  • Extreem draagbaar en compact.
  • wordt Geleverd met een goede gimbal guard.
  • 4k camera en een 3-assige cardanische.
  • RAW opnemen.
  • Slow motion (1080p @120fps).
  • Gebaar Modus werkt in de video.
  • Afneembare controller stokken.

Nadelen

  • Niet goed bij weinig licht, geluid start te verschijnen.
  • Gemiddelde levensduur van de batterij.
  • Wifi niet OcuSync.

Alternatieve drones:

DJI Mavic Pro $999
Parrot ANAFI$699
Autel Robotica EVO $999

Conclusie:

In conclusie, Mavic Lucht is goed voor beginners die houdt van fotografie en videografie, het feit dat het heeft een goede kwaliteit camera en goede gimbal geeft u het voordeel van het bereiken van professioneel niveau. Het is ook voor reizigers op zoek naar een compacte drone dat is zeer draagbaar en neemt grote 4K-video.

Auteur